JS Oy Pietarsaari
Armatek Oy

Venttiilien huolto konepajalla

Venttiilien varaosien valmistus lyhyellä toimitusajalla on tärkeä osa palvelua! JS Oy Pietarsaaren tilava konepaja työstökoneineen mahdollistaa monenlaisten tuotteiden valmistukset ja korjaukset. Osaava ja motivoitunut henkilökunta mahdollistaa töiden onnistumisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Osien valmistukseen käytämme olosuhteisiin ja käyttötarkoituk-seen sopivia materiaaleja, pinnoituksia ja materiaali käsittely-menetelmiä.

venttilihuolto konepajalla
venttilihuolto konepajalla
venttilihuolto konepajalla

Kovapinnoitus

 Kovapinnoitus eri muodoissaan ja menetelmillä tuovat pintoihin kulutuskestävyyttä. (tiivistyspinnat, liukupinnat, vierintäpinnat)

Hitsaustöiden lämpökäsittely

 Hitsaustöiden lämpökäsittelyt tehdään konepajalla olevalla, ohjelmoitavalla lämpökäsittelyuunilla. Lämpökäsittely on tarkasti dokumentoitavissa uunin ohjauksesta saatavalla raportilla. Myös erilaiset materiaalien kovuuskäsittelyt kuten karkaisu, tehdään lämpöuunilla. 

Koeponnistus

 Huolletun ja kunnostetun venttiilin tiiveys varmistetaan paineistaen vesikoepaineella. Varoventtiilit puolestaan paineistetaan ja koestetaan koepenkissä paineilmalla tai kaasulla. Koestuksessa, tiiveystarkastuksen lisäksi, säädetään jousivoiman asetuspaine (venttiilin avautuminen ja sulkeutuminen). Koestuksen jälkeen varoventtiili sinetöidään, asentaen lyijykelankaan lisäksi säätökilpi todennetuin tiedoin. Koestusta valvoo Ilmoitetun laitoksen hyväksytty tarkastaja

 Tiivistyspintojen uudelleen pinnoitus ja koneistus ovat, tapauskohtaisesti mahdollista tehdä myös venttiiliä irrottamatta.

Huoltotyö raportoidaan.

Konsernillamme on kaksi siirrettävää huoltokonttia ”verstasta”, jotka voidaan tuoda kohteeseen.

konepajalla

JS Oy Pietarsaari

 Ristikarintie 29, 68600 PIETARSAARI

Toimitusjohtaja

Pekka Viita-aho
Puh. 0207 630 751
-

Huoltopäällikkö

Petteri Kuusniemi
Puh. 0207 630 758
-

Työnjohto / Varasto

Petri Öhman
Puh. 0207 630 753
-

Myyntipäällikkö

Niilo Kiiskilä
Puh. 0207 630 752
-

Armatek Oy

 Hepolamminkatu 36 A, 33720 TAMPERE

Toimitusjohtaja

Pekka Viita-aho
Puh. 0207 630 751
-

Huoltopäällikkö

Mika Lopanus
Puh. 0207 630 741
-

Laskutus ja reskontra
JS Oy Pietarsaari/Armatek Oy

Marita Viita-aho
Puh. 0207 630 750
-