JS Oy Pietarsaari
Armatek Oy

CNC-koneistus

JS Oy Pietarsaarella on käytössä kattava CNC-koneistus.

JS Oy Pietarsaari on kahden yrityksen konserni. Olemme teollisuuden kunnossapito- ja huoltotöiden asiantuntija. Meillä on pitkä kokemus alalta ja monipuolinen valikoima. Tarjoamme myös varaosien valmistukset, asennukset ja testaukset ammattitaitoisesti. Lisäksi meidän kautta saat alihankinta, sorvaus-, jyrsintä-, poraus-, aarporaus-, luokkahitsaus- ja lämpöhitsauspalvelut. Omistamme myös siirrettäviä konepajakontteja, joissa on porakone, työpöytä, lasikuulapuhalluskaappi, koeponnistuspöytä ja sorvi yms. Meillä on tarjota laaja CNC-koneistus tarpeittesi toteuttamiseen. Valitsemalla JS Oy Pietarsaaren saat ajallesi ja rahoillesi taatusti korkeatasoista vastinetta. Kohderyhmänämme ovat laitetoimittajat, metalli- ja kemianteollisuus, voimalaitokset sekä paperitehtaat.

Pystymme tuottamaan laadukkaita kappaleita asiakkaan monenlaisiin tarpeisiin.

Kattavan laitekannan myötä voimme valmistaa kaiken kokoisia kappaleita ja varaosia sekä yhden kiinnityksen omaavia kappaleita asiakkaan toiveiden mukaisesti. JS Oy Pietarsaaren CNC-koneistus tuottaa venttiilien huollot ja asennustyöt luotettavasti. Kappaleiden jälki on tarkkaa ja erinomaista. Meillä on käytössä Inspecta Oy:n sertifioima laatujärjestelmä, mikä takaa sitä noudattaessa korkeatasoiset tuotteet ja testaukset.

JS Oy Pietarsaaren CNC-koneistus tarjoaa

• Isot ja tarkat kappaleet sekä varaosat – Tasokas konekantamme mahdollistaa isojen tarkkojen osien tuottamisen.
• Vaativien kappaleiden osat – Korkeatasoiset laitteet ja ohjelmat takaavat myös vaativien kappaleiden valmistuksen.
• Yhden kiinnityksen kappaleet – Työstökoneemme tuottavat kappeleita, joissa on vain yksi kiinnityskohta.
• Monipuolisen palvelukokonaisuuden – Ison konsernin etuja ovat laaja ja kustannustehokas palveluketju.
• Osavalmistus – Valmistamme esimerkiksi suuttimet, sulkusyöttimet, kuljettimet ja pumput.

JS Oy Pietarsaaren CNC-koneistus takaa kustannustehokkaan ja kattavan palveluketjun.

Tavoitteenamme on pysyä yhtenä alan johtavista palveluntarjoajista. Panostamme asiakastyytyväisyyteen, kustannustehokkuuteen ja uusien innovaatioiden sisäistämiseen. Kauttamme saat koko palveluketjun tiiviinä pakettina. CNC-koneistus on erikoisalaamme ja me tiedämme mitä teemme. Noudatamme myös tiukasti sovittuja aikatauluja ja budjettia. Meidän kauttamme saat nykypäivää vastaavat koneen osat kustannustehokkaasti laatua unohtamatta.

Käytössämme ovat pätevät työntekijät, laadukkaat ohjelmat ja tehokkaat koneet.

JS Oy Pietarsaaren CNC-koneistuksen puitteet ovat kunnossa. Satsaamme työntekijöidemme osaamiseen ja työturvallisuuteen. Käytämme alan suosittuja ohjelmia, kuten CADS- piirustusohjelmaa sekä pidämme työntekijöidemme tulityö- ja työturvallisuuskortit aina voimassa. Työllistämme tällä hetkellä vajaa neljäkymmentä alansa ammattilaista: hitsaajista koneistajiin ja suunnittelijoihin jne. Konekantaan ja ohjelmiin tehdään säännöllisin väliajoin parannuksia ja päivityksiä. Meillä on käytössämme esimerkiksi kaksi 3-akselista työstökeskusta sekä kuusi kappaletta CNC-ohjattua sorvia. Laitteet takaavat yhdessä korkeatasoiset kappaleet ja varaosat.

Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa.

Omistuksessamme on mm. vuonna 2003 hankittu suomalainen Armatek Oy, joka hoitaa meillä teollisuuden kunnossapito- ja huoltotyöt vankalla yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Armatek oy on Tampereella jo vuonna 1984 perustettu alansa asiantuntijayritys. Toimimme Euroopan alueella ja meillä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita niin Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin palveluihimme ja valitse alan johtava ammattilainen yrityksesi tueksi ja turvaksi – CNC-koneistus.

JS Oy Pietarsaari

 Ristikarintie 29, 68600 PIETARSAARI

Toimitusjohtaja

Pekka Viita-aho
Puh. 0207 630 751
-

Huoltopäällikkö

Petteri Kuusniemi
Puh. 0207 630 758
-

Työnjohto / Varasto

Petri Öhman
Puh. 0207 630 753
-

Myyntipäällikkö

Niilo Kiiskilä
Puh. 0207 630 752
-

Armatek Oy

 Hepolamminkatu 36 A, 33720 TAMPERE

Toimitusjohtaja

Pekka Viita-aho
Puh. 0207 630 751
-

Huoltopäällikkö

Mika Lopanus
Puh. 0207 630 741
-

Laskutus ja reskontra
JS Oy Pietarsaari/Armatek Oy

Marita Viita-aho
Puh. 0207 630 750
-